Man bestelt 100 hamburgers tegelijk bij McDonald's in Lokeren

40 jaar worden, dat is een feestje waard, dacht Dominique Vink uit Belsele. Hij wilde eens wat anders geven dan taart en daarom trok hij naar de McDonald's in Lokeren. Hij bestelde er 100 hamburgers in de drive-in. Zijn zoon Perry heeft de stunt gefilmd en op YouTube gezet. Het filmpje is intussen al meer dan 77.000 keer bekeken.

"Ik had vandaag eigenlijk niets gepland", aldus Vink. "Maar ik heb nu toch besloten om de naaste familie uit te nodigen en iets te komen drinken én te eten. Daarom sta ik nu aan de McDonald's in Lokeren om 100 hamburgers te bestellen."

De prille veertiger bestelt uiteindelijk 60 hamburgers en 40 cheeseburgers, waarop de medewerkster van de fastfoodvestiging meteen hulp inroept. "Ik weet niet hoe lang de mensen achter ons zullen moeten wachten, maar ik blijf gewoon staan."

Een half uurtje later heeft Vink al zijn hamburgers gekregen én betaald. "Toen ik thuiskwam, waren er wel al een paar koud. Die lagen misschien al wat langer klaar. Maar het is wel een aanrader voor wie een feestje plant en de kosten wil drukken."

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen