Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Ondernemers misnoegd over problemen met elektronische betalingen: "Het zoveelste incident"

BinnenlandEr waren deze namiddag problemen met het elektronisch betaalverkeer, maar intussen is de situatie opnieuw genormaliseerd. Dat bevestigt Wordline, het bedrijf dat het betalingsverkeer regelt.

78 reacties

  • lieve demeulemeester

    6 jaar geleden
    Ook in het buitenland waren er problemen...genant !
  • Roeland Van de Wal

    6 jaar geleden
    Ik heb altijd cash geld op zak en hou mijn hart vast wanneer de cashloze maatschappij eraan komt.De controle op ons zal totaal zijn en wanneer hun systeem dan faalt wel dan zitten we met de miserie.Zelf denk ik dat de panne weer zo'n sociaal experiment is om te zien hoe de mensen reageren.Het zou me in elk geval niet verbazen moest dit het geval zijn hoor....
  • Don Tessers

    6 jaar geleden
    Let op! Grote bedrijven en de financiële instellingen dwingen de burger om virtueel te gaan betalen. De stap met mobiel betalen is straks een gewone zaak geworden. Het geld moet verdwijnen. Het verdienmodel is groter en gemakkelijker voor zulke geldmarkten.....echter...... Hoe gaat u straks boodschappen doen op de markt of op andere plekken ....waar geen mogelijkheid is met internet of mobiel betalen? Wie gaat afdwingen dat al deze plekken ook in het systeem moeten?
  • Eddy Vermeulen

    6 jaar geleden
    Ik had het ook voor, ik kon niet betalen met de kaart en had niet genoeg geld bij, ben dan maar geld gaan halen. Kan gebeuren, de technologie is niet onfeilbaar, er zijn veel ergere dingen in de wereld.
  • Ruud Roeders

    6 jaar geleden
    chris moerman leve bitcoin en nucleus vision !, Kun je me een winkel laten weten ,waar te betalen met bitcoins ? Ik hoor het graag van je .