N-VA-Kamerlid Wouter Raskin.
Volledig scherm
N-VA-Kamerlid Wouter Raskin. © BELGA

Aantal Oost-Europeanen met ziekte-uitkering stijgt fors: N-VA vreest misbruik

BinnenlandHet aantal Oost-Europeanen dat een ziekte-uitkering ontvangt in België, is de laatste jaren fors gestegen. "Het aantal Polen is verdubbeld, het aantal Bulgaren steeg met bijna 200 procent", zegt N-VA-Kamerlid Wouter Raskin in Het Belang van Limburg. Hij vreest voor misbruik. 

83 reacties

  • robin verfaille

    6 jaar geleden
    Hetman Cohen dankzij de Nva komen deze wanpraktijken nasr boven.De anderen drinken glas ,plasten een plas en alles bleef zoals het was.En de Nva moet rekening houden met de anderen (Acv)die totaal niet wilt weten v veranderingen.Zie bv de E commerce daar lopen we al jaren achter tov Nederland.
  • censor

    6 jaar geleden
    De sossen noemen dat 'solidariteit' met de medemens....ahum....er is toch blijkbaar iets mis met die stelling...
  • Tom Faes

    6 jaar geleden
    Wat heeft nva de laatste vijf jaar uitgespookt jokke ?? Aanmodderen! veranderingen ? Wij hebben daar niks van gezien . Waar nva wel goed in is is mensen tegen mekaar opzetten ,verhaaltjes verzinnen, leugens verkopen en postjes pakken, veel postjes pakken en dan plotseling het "licht" zien ? Wie gelooft die nva nog.
  • guy raeymakers

    6 jaar geleden
    Alle hop we hebben er ineens nog nen berg schuldigen bij.
  • anna geulen

    6 jaar geleden
    NVA zit al 5 jaar federaal en meer dan 10 jaar in de Vlaamse praatbarak zegge regering, had er iets aan gedaan of is dit ook weer de schuld van de Sossen. Sukkels !