Antwerpse trekt naar Amerika om Beyoncé echt te ontmoeten

Beyoncé ontmoeten, dat is de grote droom van de Antwerpse Clara De Decker. Niet voor een handtekening of een selfie, maar voor een goed gesprek. Want Clara wil te weten komen of Beyoncé echt meent wat ze zingt. Binnen een maand vertrekt ze dan ook naar Amerika en in tussentijd wil ze met haar project 'Blame Beyoncé' de aandacht van de popster trekken.

"Ik wil in Amerika komen op de plaatsen waar Beyoncé is opgegroeid", zegt Clara De Decker. "Het ziekenhuis waar ze is geboren, het restaurant waar ze haar eerste date had, de kerk waar ze elke zondag naartoe ging... Ik wil dat allemaal eventjes meemaken."

De Decker gaat haar belevenissen verwerken in een documentaire film, die meteen ook haar eindwerk zal worden aan het Antwerpse Conservatorium. Maar er is nog heel wat werk aan de winkel. "Ik weet nog niet waar ze woont, neen. Ik zal moeten beginnen waar iedereen begint: met een geleide tour in Los Angeles, de huizen van de sterren gaan spotten. Hopelijk is haar huis er ook bij."

De Antwerpse is niet van plan om op te geven. "Beyoncé heeft het me geleerd. Door blijven gaan tot waar je terecht wil komen. Als ze echt meent wat ze zegt, kan ze mij dat gesprek dus eigenlijk niet weigeren."

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER