Carole Vandecasteele met haar rekening van Eandis.
Volledig scherm
Carole Vandecasteele met haar rekening van Eandis. © Benny Proot

Carole (38) vecht te hoge stroomfactuur aan: "En plots moeten we 14.000 euro betalen"

Carole Vandecasteele (38) uit het Veurnse dorp Houtem investeerde vier jaar geleden in zonnepanelen. Minder betalen voor elektriciteit was de gedachte maar dat liep anders uit. Ze kreeg van Luminus een factuur van 14.000 euro in de bus.

247 reacties

  • Ine Meekers

    6 jaar geleden
    Ik heb ook al miserie gehad met Luminus, niet te geloven wat ik daar ook al allemaal heb bij meegemaakt! En ze blijven maar doorgaan en de schuld op hun klanten steken in plaats van de schuld op hun te nemen! Goed bezig daar!
  • Hugo Bavré

    6 jaar geleden
    Bart Meers, u weet waarschijnlijk niet dat de winsten van Electrabel doorgesluisd worden naar Frankrijk! Net zoals Belgacom, Dexia...Vlaanderen is een wingewest voor de Fransen. Nu nog daar bovenop het Franse gevechtstoestel kopen???? Het mag wel eens stoppen zeker.
  • Bart Meers

    6 jaar geleden
    niks is beter dan de enige echte elektrabel
  • Anonymous

    6 jaar geleden
    De meterstand doorgeven. Dan komt het wel in orde. Er wel echter op toezien dat de watermaatschappij die ook doorgeeft aan de belastingen, anders krijg je van die kerels ook eerst een dikke rekening milieutaks voor afvalwater etc.. Zelf meegemaakt.
  • Adam Langerson

    6 jaar geleden
    Belachelijk, ze rekenen gewoon wat aan als het te ingewikkeld wordt. Heb zo ook eens een factuur van bijna 5000 euro gehad na verhuis. Ik had mijn meterstand correct doorgegeven maar bij de facturatie-dienst hadden ze een komma opgeschoven. Na correctie was het dus maar 500 euro ... Ben zelf op onderzoek moeten gaan en de meters in het oud huis terug moeten gaan controleren.