De taxichauffeur werd zwaar toegetakeld.
Volledig scherm
De taxichauffeur werd zwaar toegetakeld. © rv

Parket eist acht jaar cel voor Brusselse jongeren die taxichauffeur zwaar toetakelden: "Ik was daar maar heb niet geslagen"

Het Brusselse parket heeft 8 jaar cel gevorderd tegen drie Brusselse jongeren die in augustus 2016 een taxichauffeur beroofden en in elkaar sloegen. De man was meer dan vier maanden arbeidsongeschikt en was zo zwaar toegetakeld dat artsen 40 metalen plaatjes en 140 schroeven nodig hadden om alle breuken in zijn gezicht te helen.

62 reacties

  • Jean West

    6 jaar geleden
    Nog wel dat het geen illegalen waren of ze mochten bij de eerste minister op de koffie.
  • Eida Lam

    6 jaar geleden
    Gij waart daar , wel dan zijt ge medeplichtig stukske crapuul. Ge moet uiteindelijk niet actief aan een misdaad meedoen om medeplichtig te zijn ... zover zijn we ondertussen wel, stukken Einsteins.
  • Mario Bocque

    6 jaar geleden
    Wat een lafaards ! Ze durven hun kop zelfs niet voor de rechtbank laten zien ! Geen medelijden ! Geef ze 15 jaar effectief !
  • Eric Goosen

    6 jaar geleden
    Wouw, wat zijn we als mens geevolueerd elkaar vermoorden voor een kleinigheid dat is de nw trend voor de toekomst blijkbaar. Waar is den goeien tijd van vroeger alleen nog maar in onze dromen.
  • Wilfried Van der Jeught

    6 jaar geleden
    Geef ze 20 jaar werkkamp! Mensen slagen en bestelen doe je niet.
  1. Onthaalmoeder voor rechter nadat jongetje schedelfractuur oploopt: “Excuses hebben we ook na twee jaar nog niet gekregen”
    PREMIUM

    Onthaalmoe­der voor rechter nadat jongetje schedel­frac­tuur oploopt: “Excuses hebben we ook na twee jaar nog niet gekregen”

    Een onthaalmoeder uit Langemark moet zich voor de rechtbank van Ieper verantwoorden nadat in haar opvang een kindje zwaargewond raakte. De toen 9 maanden oude knaap kreeg in 2022 een stoel op zijn hoofdje en liep een schedelfractuur op. Haar raadsman spreekt van een jammerlijk ongeval. Maar waarom duurde het een week voor de politie ingelicht werd? En hoe gaat het ondertussen met het slachtoffertje? De beklaagde kon kort na de feiten nog rekenen op heel wat steunbetuigingen: “Ze zorgt voor onze baby’s alsof het haar eigen kinderen zijn, de liefde spat ervan af.”
    Langemark
  2. “We hadden hem afgeraden om opnieuw een relatie met haar te beginnen": familie reageert nadat Dimitri (36) door ex wordt doodgestoken
    PREMIUM

    “We hadden hem afgeraden om opnieuw een relatie met haar te beginnen": familie reageert nadat Dimitri (36) door ex wordt doodgesto­ken

    De familie van de vermoorde Dimitri Van den Borre (36) had hem afgeraden om opnieuw een relatie te beginnen met zijn ex-vriendin Louise (24). Twee jaar na hun breuk nam het koppel echter de draad weer op. “Dimi had net een dak boven het hoofd en zat vol toekomstplannen. Amper een maand heeft het geluk geduurd”, klinkt het aangeslagen. Met een messteek in de borst werd Dimi door zijn ex-vriendin maandagavond in Burcht (Zwijndrecht) om het leven gebracht.
    Zwijndrecht