De ouders en het kleine broertje van Mawda.
Volledig scherm
De ouders en het kleine broertje van Mawda. © BELGA

"Mawda werd eerder uit koelwagen bevrijd"

De ouders van Mawda, het tweejarige Koerdische meisje dat bij een achtervolging op de snelweg door een politiekogel om het leven kwam, zijn volgens N-VA-voorzitter Bart De Wever mee verantwoordelijk voor wat er met hun kind is gebeurd. De ouders mogen voorlopig in ons land blijven.

456 reacties

  • dirk Driessens

    6 jaar geleden
    Hoe betaalden die eigelijk eeen advocaat ?? Met mijn geld ? Och ja stx krijgen ze 1000€ terug van de belastingen ...
  • Carla Van Geel

    6 jaar geleden
    Er zijn koelwagens die niet koelen omdat ze op een bepaald moment gebruikt worden voor iets anders dan koelen. De benaming koelwagen blijft wel behouden. Indien ouders EN de kinderen een hel wacht in het thuisland doet ze er alles aan om daaraan te ontsnappen. Wat kan verweten worden aan de ouders is niet aan de pers om uit te maken noch aan een burgemeester. Bij fouten kan er gestraft worden maar schieten is enkel ter zelfverdediging!
  • Christiaan verhauwen

    6 jaar geleden
    Groot gelijk Bart, ik begrijp niet dat bepaalde mensen dit niet inzien dat de ouders de schuldige zijn.
  • Marcel theys

    6 jaar geleden
    Het is en blijft de schuld van de ouders.
  • Frank Vekemans

    6 jaar geleden
    Ik heb één vraag aan Mijnheer Calvo, los van het feit of men al of niet akkoord is met de uitspraken van Bart De Wever, hoe zit het dan met de uitspraken van Groene politici en volgelingen en ook van de advocate van de ouders, die zeggen dat de desbetreffende politieagent een koelbloedige moordenaar is die moet veroordeeld worden voor moord met voorbedachte rade, mag dat dan wel in uw context, want dat is ook niet normaal