Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Citroën zet "brokkenpiloot" Kris Meeke aan de deur

RallyKris Meeke zal dit jaar geen WK-rally's meer afwerken voor Citroën. Het Franse team liet weten de samenwerking met de 38-jarige Noord-Ier te beëindigen omdat hij te veel van de baan gaat.

4 reacties

  • marc werbrouck

    6 jaar geleden
    Iemand die meerijdt in de WRC kan rijden bese tLily liken! En natuurlijk gaat het altijd op het scherp van de snee. Rally sport is keihard en in tegenstelling met Formule 1 worden sommige rally toepassingen ook in normale auto's toegepast.
  • Mario Vercaigne

    6 jaar geleden
    @Lily, weet niet of je op de hoogte bent van rallysport ? Maar ik kan je er veel opnoemen hoor !! Maar om te winnen moet je tegen de limiet gaan en ja soms is het erover en dan moet je wat geluk hebben , indien je zelf deze sport al hebt gedaan zou je dit wel weten ? Heb zelf meer dan 10 j rally gereden maar in WRC gaat hè nog stuk rapper hoor !! Group B auto’s zijn verboden geworden om dat ze te snel waren , geloof me nu zijn ze stukken sneller !!
  • Kurt Andries

    6 jaar geleden
    De C3 is niet competitief genoeg om voorin mee te strijden, dan moet je flirten met de limieten om toch enige rol van betekenis te spelen. Dit met alle risico's vandien, hopelijk zien we Kris en Paul snel terug in het WRC!
  • Lily liken

    6 jaar geleden
    Wijs mij één persoon in die races aan die ECHT kan rijden en niet de roekeloze uithangt . 1 maar !.