.
Volledig scherm
. © DE COSTER

Onze F1-watcher in Monaco ziet hoe de stemming van aanvankelijk ontspannen Stoffel Vandoorne even omslaat: "Compleet onhandelbaar"

Formule 1Onze F1-verslaggever Jo Bossuyt houdt ook in Monaco zijn dagboek bij. Beleef vanop de eerste rij wat er in en rond de paddock gebeurt, maar ook hoe het is met onze landgenoot Stoffel Vandoorne.

14 reacties

  • Kozzion Mozz

    6 jaar geleden
    Altijd leuk om het dagboek te lezen en ons mee te nemen in de F1 wereld! Helaas begrijpt niet elke lezer wat de bedoeling is van deze artikels. niks van aantrekken!
  • Anthony Peeters

    6 jaar geleden
    Ik blijf geloven in de stoffel! Monaco is 1 van de weinige parcours waar de auto minder telt. Als stoffen deze race eens hoger kan eindigen dan alonso dan bewijst hem dat hem echt een toprijder is
  • Guiseppe Bervoets

    6 jaar geleden
    Allee "onze F1 watcher" binnenkort ook weer werkloos. Den Stoffel terug verhuizen naar de West Vloanders en klaar. Wordt Max plots weer een Vlaming, hè ipv de arrogante Hollander....
  • Dirk Verstraete

    6 jaar geleden
    Je zal maar bij de top 15 van de wereld horen en dan in eenzelfde artikel met Betty staan. Je zou voor minder je paddock sluiten.
  • Brostem Goeroe

    6 jaar geleden
    Meeluisteren ??? Dit is altijd zo bij iedere renstal ! meeluisteren en... alles opnemen.