Twitter
Volledig scherm
© Twitter

"Geloof me, in het echt ben je knapper": Emily zoekt charmante aanbidder die haar in de trein tekende

Leukste van het webVan een originele aanpak gesproken: een jongen haalde eergisteren in de trein van Gent naar Brugge zijn beste tekenkunsten boven om zijn bewondering voor Emily duidelijk te maken. "Geloof me, in het echt ben je knapper", schreef hij er romantisch bij.

49 reacties

  • nikita lambier

    6 jaar geleden
    deze heeft gelijk profiteren in het leven want het kan rapper gedaan zijn dan je denkt. We zijn ook jong geweest en weten wat voor moois de eerste liefde kan zijn . De dagelijkse babbelpraat laat je links van u want iedereen heeft zijn eigen preken .Wat mij betreft ;Geniet ervan op een mooie normale manier en wie weet bloeit er iets verder .
  • Wouter Van de Walle

    6 jaar geleden
    Mooie meid idd. Ik duim mee voor haar
  • Serge Verhelst

    6 jaar geleden
    Wel een mooi meisje
  • Geert Matthys

    6 jaar geleden
    Teken van de maatschappij: ieder doodsalleen op een treintje en als je dan een lelijke tekening krijgt schiet de fantasie en idealisering weer eens in actie.
  • peter vermaelen

    6 jaar geleden
    Liefde moet van twee kanten komen hé. Dus ja soms kan zo een briefje als een boemerang terugkomen in je gezicht. Bij mij was dat ook altijd zo. Maar anderzijds, wie niet waagt wint nooit iets. Als je nooit uit je comfortzone gaat blijft je gewoon vrijgezel.