BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Vanhaezebrouck gelooft in stunt van Rode Duivels en breekt een lans voor Radja: "Nainggolan zou dat probleemloos doen"

WK voetbal"Ik vrees dat het communautaire een probleem is voor België." Dat vertelde Hein Vanhaezebrouck (die net als Youri Mulder en Otto-Jan Ham te gast was) in Wereldkampioenen, het programma van Ben Crabbé. De trainer van Anderlecht heeft het dan natuurlijk over de Rode Duivels. Vanhaezebrouck zegt dat Dries Mertens ondertussen veel meer is dan een supersub, vindt dat Nainggolan zeker zijn plaats heeft in het team en legt uit dat sommige combinaties in het nationale elftal niet werken.

67 reacties

  • Kurt Vuylsteke

    6 jaar geleden
    Dus Bart Vaneigens , jij zou starten in een 4-3-3 met 2 centrumspitsen en 1 hangende ? Wie zal het defensieve werk doen als hun flankverdedigers hoog staan ? Wie zet je op de flank ? Ik veronderstel Bats want lukaku kan dat niet. Wat als 1 van de 2 centrumspitsen zich blesseert ? Dan heb je geen alternatief meer . Wat indien de tegenstander 4-4-2 plat speelt ?
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    HVH bondscoach en Martinez naar Anderlecht. Pret verzekerd.
  • Luc Vankeirsbilck

    6 jaar geleden
    Droom maar verder
  • Edward Latis

    6 jaar geleden
    Groot gelijk Hein
  • Patrick Van puymbroeck

    6 jaar geleden
    Hazard eruit??? Das zoals gin tonic zonder gin er zijn eenmaal steunpilaren in een ploeg en ook al zijn die es een dag minder ze zijn onvervangbaar ik zie raja ook graag in de ploeg maar hij is niet de speler die als ruggegraat van belang is