Screenshot TV Oost
Volledig scherm
© Screenshot TV Oost

Boze ouders hekelen maaltijden in stadscrèche Sint-Niklaas: "Kinderen lusten het niet en komen met honger terug"

Ouders van kindjes die worden opgevangen in de Sint-Niklase stadscrèche Driekoningen zijn niet te spreken over het eten dat er wordt geserveerd, zo meldt TV Oost. De kinderen lusten het niet en komen met honger terug. "Geef onze kinderen terug vers eten uit eigen keuken!", stellen de ouders in een open brief.  Ze spreken zelfs van "slecht, bedorven" voedsel en demonstreren vandaag voor het stadhuis van Sint-Niklaas.

31 reacties

  • Kimberly Sigin

    6 jaar geleden
    €17 per dag, dan mag er toch al warm eten inzitten he voor diegene die zitten zagen om zelf op hun kinderen te passen of boterhammen mee te geven..
  • Emilie Devos

    6 jaar geleden
    @Gerard Braeckmans: mensen hebben nu eenmaal 2 lonen nodig om op een normale manier te kunnen leven. Niet iedereen heeft zo'n goed betaalde job dat er 1 ouder kan thuis blijven. Als ze zelfs al nog met 2 zijn. Het leven is tegenwoordig veel te duur om thuis te kunnen blijven om voltijds voor je kinderen te zorgen.
  • Yvan Lissens

    6 jaar geleden
    Als het niet lekker is, boterhammekes meenemen. Zelf heb ik altijd het geluk gehad om een school te hebben met een goede,eigen keuken, maar op vrijdag was het steeds vis, waarvan ik niet echt voorstander was. Dus nam ik elke vrijdag boterhammen mee en ben daar nooit aan gestorven.
  • Gerard Braeckmans

    6 jaar geleden
    Zorg zelf voor je kinderen. Ipv te gaan werken voor een auto om naar het werk te kunnen rijden.
  • jan boden

    6 jaar geleden
    Honger is nochtans de beste saus.