Screenshot YouTube
Volledig scherm
© Screenshot YouTube

Dashcam filmt verkeersagressie in Diepenbeek: rijdt bestelwagen BMW van de baan?

Een dashcam heeft gisteren in de vooravond een opmerkelijk geval van verkeersagressie gefilmd in Diepenbeek.

163 reacties

  • Pierre Dijk

    6 jaar geleden
    Duidelijk agressief gedrag van de camionette. Zonder pinken even snel de weg blokkeren door van rijstrook te veranderen. Naast constant linksrijden is dit soort gedrag van de bestuurders dagelijkse kost. Ik zou de chauffeur ook oo staande voet ontslaan wegens zware fout!
  • jo vissenaeken

    6 jaar geleden
    BMW of niet .hij had meschien beter niet noch snel snel willen voorbijgaan.de camionette is ook zwaar in de fout en zal waarschijnlijk gedacht hebben zoals zo velen onder ons ."ma gij niet zenneu". En zo nog voor de auto willen gaan rijden. Dus ja eigenlijk is de camionette goed in de fout.maar als beide bestuurders beetje moeite deden was dit nooit gebeurd.
  • Rudy Verbelen

    6 jaar geleden
    Op het filmpje is duidelijk te zien dat de camionette op het moment dat de BMW wil inhalen, plots naar links gaat en in feite nog tijd genoeg heeft om de BMW te passeren. Maar zoals ik al zei, jaloezie is alom aanwezig hé, je hebt nu eenmaal auto's en BMW.
  • Rudy Verbelen

    6 jaar geleden
    Wat een commentaar op BMW rijders, jaloezie is toch een aardig beestje hé.
  • Kevin Peersmans

    6 jaar geleden
    BMW moest zich maar braaf aan snelheidsregels houden en camionette had alle recht zich rustig in te voegen zoals hij deed. Bij ongeval zou hij zelfs gelijk moeten krijgen van politie dat hij voorrang had bij invoegen gezien het nieuwe principe met ritsen ...