Morgan Freeman moet zijn lifetime achivement award terug inleveren.
Volledig scherm
Morgan Freeman moet zijn lifetime achivement award terug inleveren. © AFP

Morgan Freeman moet zijn Lifetime Achievement Award waarschijnlijk terug inleveren

CelebritiesMorgan Freeman (80) heeft niet de beste week. Gisteren raakte bekend dat 8 vrouwen hem beschuldigen van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Nu bestaat de kans dat hij de Lifetime Achievement Award, die hij in januari dit jaar kreeg, zal moeten teruggeven.

4 reacties

  • Lilith Eden

    6 jaar geleden
    Weeral iemand die schuldig is bevonden zonder dat er een onderzoek is gedaan. Wie zegt dat die vrouwen de waarheid spreken? Wat valt onder sexueel grensoverschreidend gedrag? Tegenwoordig zijn alle mannen potentiële misdadigers in veel vrouwen hun ogen. Dit moet maar eens stoppen. Hoeveel van die zogezegd aangerande vrouwen vertellen leugens om geld te krijgen of om in de kijker te staan. Al dat gedoe is te gek om rond te lopen.
  • Gilles Standaert

    6 jaar geleden
    Het is duidelijk dat Freeman op enkele zere tenen heeft getrapt. Maar ja dat is Amerika, waar moordenaars en verkrachters president kunnen worden, en ik het het niet over Trump.
  • Klaus Barschow

    6 jaar geleden
    Gegeven is gegeven . Hoe belachelijk is dat nu. Moeten maar beter hun huiswerk maken op voorhand.
  • willy zachel

    6 jaar geleden
    Moest ik Freeman zijn dan stuurde ik hun dat award per aangetekende terug met de boodschap dat ze het kunnen steken daar waar de zon nooit schijnt !