VTM Nieuws
Volledig scherm
© VTM Nieuws

Vlaams Belang lanceert 'Anti-Francken-app'

In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen lanceert Vlaams Belang een aanval op de N-VA. Belang pakt uit met een app die moet bewijzen dat het migrantenbeleid van Theo Francken faalt. De cijfers in de app tonen volgens Vlaams Belang aan dat ons land een topbestemming blijft voor immigranten van overal.

32 reacties

  • Wim Mels

    6 jaar geleden
    Wat Theo Francken doet is binnen zijn mogelijkheden een CORRECT migratiebeleid voeren. Wat Vlaams Belang doet is niks anders dan roepen aan de zijkant met als resultaat : de grote partij van 25 % stemmers doen dalen tot een 7%, zonder ook maar ene keer verantwoordelijkheid te nemen. Op hoeveel procent zouden ze nog uitkomen als ze mee geregeerd hadden. Onder de kiesdrempel ? Wat voor nut heeft zulke partij nog ? Eigen belang ?
  • erik jagers

    6 jaar geleden
    Welke modder Lucien Mertens? De cijfers delen die verzwegen worden door Theo Francken? Dat is geen modder, dat is de waarheid. Dat veel N-VA'ertjes daar Oost-Indisch doof voor zullen blijven kan ik gerust aannemen, maar dat is geen reden om de waarheid niet te vertellen. De Vlaming moet weten dat deze regering niet doet wat ze ons wijsmaakt.
  • Peter Janssen

    6 jaar geleden
    Francken is meester in manipuleren en liegen, net als bdw. Na jaren weet hij ook dat het vodje papier voor uitwijzing geen enkel effect heeft en illegalen dan gaan stelen om te overleven.VB klaagt aan maar wenst ook zweeppartij te blijven ipv op te komen voor de vlaming, voor zelfbehoud en onze cultuur dus ook een dooie mus voor de kiezers!
  • GERARD DE PELECIJN

    6 jaar geleden
    Het VB zit hier ook in een soort gevang met het cordon, zoals in Turkije!
  • Urbain Schuermans

    6 jaar geleden
    met de linksen is het volledig misgelopen wat ik niet begrijp is dat de 2 rechts gerichten zichzelf nu aanvallen????