Wrakstukken van het toestel van vlucht MH17.
Volledig scherm
Wrakstukken van het toestel van vlucht MH17. © AFP

Russische media en politici sarcastisch en boos: "Onderzoek MH17 gaat geschiedenis in als voorbeeld van oneerlijk werk"

BuitenlandTraditiegetrouw reageren Russische media en politici met misprijzen en sarcasme op het Nederlandse en Australische besluit Rusland aansprakelijk te stellen voor de aanslag op vlucht MH17 in juli 2014 boven Oost-Oekraïne.

14 reacties

  • Frans Peeters

    6 jaar geleden
    En de vazal landen willen weer boycots gestuurd door CIA om het imperialisme van de VS te vergroten. Als Poetin was als Trump hadden we allang geen gas meer en een paar rakketen op ons hoofd vraag het maar aan Verhofstad
  • Kai Rombouts

    6 jaar geleden
    Nederlandse journalisten, die vorig jaar nog de crashlocatie van MH-17 bezochten uitten openlijk hun bedenkingen over de grondigheid van het JIT onderzoek, omdat een groot aantal wrakstukjes en lichaamsdelen niet nader zijn onderzocht. Extra verdacht is dat alles wat deze journalisten in Oekraïne hadden verzameld na aankomst in Nederland samen met hun mobieltjes en laptops door de politie in beslag werd genomen....tiens. Vuile spelletjes bestaan niet ? Dream on !
  • Frans Peeters

    6 jaar geleden
    De oorlogsindustrie moet nog wat aan gepookt worden en angstbeelden geschapen worden met "the good and the bad boys"
  • Bart D

    6 jaar geleden
    Waarom stelt niemand de kritische vraag, wat deed MH17 boven oorlogsgebied? De vluchtroute werd gewijzigd!!
  • martin govaert

    6 jaar geleden
    @Aaron Aerts, ga jij iemand zijn uitleg vertrouwen als Hij hoofdverdachte is ? Nederlandse onderzoekers zochten de waarheid en zijn grondig te werk gegaan.Rusland is betrokken partij en wilden Ukraïne in slecht daglicht stellen. Dat is verkeerd afgelopen. Maar je lijkt me partijdig...dus droom maar verder.