Matt Fiddes (l) en Anthony Reape zijn nu boezemvrienden geworden.
Volledig scherm
Matt Fiddes (l) en Anthony Reape zijn nu boezemvrienden geworden. © Instagram

Matt werd vroeger zwaar getreiterd, nu is hij miljonair en werkt de pester voor hém

BizarGekke wereld soms: Matt Fiddes (39) werd vroeger op school zwaar gepest, nu staat hij aan het hoofd van een indrukwekkend vechtsportimperium. En straffer nog, de grootste kwelduivel van toen werkt nu voor hém. De verzoening kwam er vorig jaar tijdens een tv-uitzending.

11 reacties

  • Yannik Samoy

    6 jaar geleden
    Je kan het ook anders bekijken... Ze hadden elkaar nodig en hebben dan maar de strijdbijl begraven.
  • Geert Vaelen

    6 jaar geleden
    De gepestte kruipt dikwijls in een hoekje en heeft medelijden met zichzelf. Maar er zijn er ook veel die zich uiteindelijk wapenen tegen pesters en dan verder geraken dan die pester. Zo duiken er veel in de boeken en worden wetenschapper of zoals hier, ze worden een vechtmachine die sportcentra uitbaten. En de pesters, die ooit zo'n grote bek hadden en 'de man' waren, zijn nu klein grut vergeleken met de gepestte.
  • Nicolas van dyck

    6 jaar geleden
    Hubert Wouters als ge op uw werk gepest word door volwassen personen heb ik maar 1 raad , grow some balls. Mep de grootste pestkop op de parking op zijn smoel en zie da ge wint. Tzal wel stoppen dan.
  • Pieter Verhulst

    6 jaar geleden
    Ik zou hem ook werk geven, aan het minimum loon de rest van zijn leven mijn WC uitkuisen. Pesters zijn vaak ofwel de grootste nietsnutten van de klas ofwel mensen die een probleem hebben met zichzelf en de aandacht door het pestgedrag ervan doen afleiden. De tweede soort krijgt vroeg of laat spijt, bij de eerste is het meestal wachten tot hun 70ste voor enige vorm van intelligentie optreedt.
  • Donald Borremans

    6 jaar geleden
    weer zo' n typisch getrukeerd succesverhaal !