AP
Volledig scherm
© AP

Top ligt weer op tafel: na "heel productieve gesprekken met Noord-Korea" vertrekken Trump-medewerkers morgen toch naar Singapore

In een tweet laat de Amerikaanse president Donald Trump weten dat er zeer productieve gesprekken aan de gang zijn met Noord-Korea. Gespreksonderwerp is de topontmoeting met de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un, die Trump afgelopen donderdag plots afzegde, maar die nu dan toch mogelijk doorgaat. 

21 reacties

  • Catherine D'haveloose

    6 jaar geleden
    Trump is ongelooflijk. Aktie is zijn motto. Alweer kreeg hij een gevangene vrij in Venezuela!!!!! 3 vrij gekregen uit Noord Korea, bevrijdt uit het land van hell. Nog beetje wat anders dan obama, alleen maar een lachende smoel zonder enige aktie. ....
  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    Trump verandert om de haverklap van gedacht, afhankelijk van wie hij laatst gesproken heeft of wat hij laatst op tv gezien heeft, dus morgen zegt hij het waarschijnlijk weer af. Op die windhaan kan je echt niet bouwen of vertrouwen!
  • Jeroen Op de beek

    6 jaar geleden
    Het ongeloofelijke is dat ik momenteel meer vertrouwen heb ik Kim dan in Trump als het op vrede op het koreanse schiereiland aankomt.
  • Micheline Gevers

    6 jaar geleden
    Och, draaien als een windhaantje. Maar dat zijn we van Trump al gewoon hé. Kim kan hij niet alleen bevelen hoe het moet. Kim moet ook mee willen en daar heeft hij nog niets aan te bevelen. Maar allé zo blijven we bezig met het Trump mysterie. Op naar de volgende wind richting!!
  • Marc Baeyens

    6 jaar geleden
    Kim Jong-oen begint stilletjes aan zijn plaats te kennen. Of heeft hij nog meer bedrog-spelletjes in zijn rugzak klaar zitten ..