De Coster
Volledig scherm
PREMIUM
© De Coster

Thierry Boutsen over het seizoen van Vandoorne: "Zijn toekomst staat op het spel"

Formule 1Stoffel Vandoorne is de eerste Belg van betekenis in Formule 1 sinds Thierry Boutsen. Blijkt dat de nu 60-jarige winnaar van drie grand prixs de prestaties van Vandoorne op de voet volgt. "Ik ben zijn grootste fan, maar hij moet dringend uit zijn pijp komen."

3 reacties

  • Ludo Hendriks

    6 jaar geleden
    Zelfs de huidige toppers met de beste wagens zouden naast de huidige Alonzo, die alles en iedereen voor zijn eigen belang opeist, het niet beter doen dan Vandoorne. Ik vind dat Vandoorne zich gedraagt als 'n echte racer die weet dat z'n tijd er aan komt en nu geen onverstandige dingen doet. Wat steun zou welkom zijn ipv al die ongefundeerde kritiek die nergens op slaat.
  • rudi van dijck

    6 jaar geleden
    hij zegt hier ook wel iets heel belangrijk hoor!! en ik weet dat zelf ook, maar Alonso is gewoonweg de baas binnen dat team!!! hij is de lieveling van Zak Brown! en kan zich binnen het team veel permitteren!! en dat kan Stoffel niet!! stoffel test alle nieuwe onderdelen uit!! Alonso wat kleine nieuwe Aero zaken!! het verschil kan niet groter zijn!! Alonso rijd voor zichzelf, maar niet voor het team!! simpel gezegd.
  • Dan Imom

    6 jaar geleden
    Vrees dat de f1 net een trapje te hoog was voor Vandoorne.