Francky Dury: "De Europa League heeft ons dit seizoen meer dan vier miljoen euro netto opgebracht."
Volledig scherm
Francky Dury: "De Europa League heeft ons dit seizoen meer dan vier miljoen euro netto opgebracht." © BELGA

Dury en Essevee willen seizoen afsluiten met stunt: "Europees laat je nooit schieten"

Jupiler Pro LeagueHet seizoen van Zulte Waregem: eentje met extreme hoogtes en laagtes. Zondag kan het in Racing Genk wel eindigen met een climax. Francky Dury pept de troepen een laatste keer op. "We gingen niet tot het uiterste om in Genk kansloos te zijn.

6 reacties

  • frankie bressinck

    6 jaar geleden
    Je ziet het hé. 28 op 30 in PO2 en gisteren kon het gewoon 5 of 6 nul zijn geweest maar Bossut was de enige op niveau bij Z-Waregem. En Harbaoui? Tegen degelijke ploegen maakt hij niets klaar dan grove fouten en trouwens van zijn doelpunten maakte hij er 13 in PO2!
  • Carol Vander Cruyssen

    6 jaar geleden
    Samen met Genk speelde Z WA het mooiste voetbal. Maar dat resulteert niet steeds in goede resultaten, waarschijnlijk omdat er iets te weinig kwaliteit aanwezig is. Je bent er voor of er tegen, maar Dury is en blijft iemand met een visie en slaagt er steeds in om deze door te duwen. Wie herinnert er zich nog, dat Z WA rond nieuwjaar in degradatiezone stond? Zonder veel prietpraat is de ploeg eruit geklommen. Wel met minder media-aandacht dan de remontes van AA Gent en Standard...
  • Thierry Chalmet

    6 jaar geleden
    Groot gelijk jakke. Top trainer.
  • gert lans

    6 jaar geleden
    Wat kan zo’n ploegske als ssv in Europa gaan doen ?! Is het al niet erg genoeg dat we clubke in Europa hebben om ons onsterfelijk belachelijk te maken ?!
  • Geert Verplancke

    6 jaar geleden
    waregem verdient het niet niet dat ik voor genk ben ik ben kortryk supporter hopelyk wint genk want ik gun het waregem niet