Rudy Coddens (sp.a) en Elke Decruynaere (Groen) bij de voorstelling van hun slogan.
Volledig scherm
Rudy Coddens (sp.a) en Elke Decruynaere (Groen) bij de voorstelling van hun slogan. © Photonews

Sp.a en Groen trekken met slogan "Gent is wat we delen" naar de kiezer

In Gent trekt het kartel Sp.a-Groen met de slogan "Gent is wat we delen" naar de kiezer. "Gent bestaat uit veel mensen met een grote diversiteit", zegt lijsttrekker Rudy Coddens (sp.a) "Maar we hebben hetzelfde voor ogen: een sociale en duurzame stad." Het kartel schuift 9 speerpunten voorop met klemtonen op betaalbaar wonen, leefkwaliteit en verkeersveiligheid.

37 reacties

  • Dirk D'hont

    6 jaar geleden
    Delen? Ik deelde mee dat mijn echtgenote viel van haar fiets ter hoogte de Savaanstraat bij de betrokken instanties. Ze hield er een Bekkenbreuk aan over door het erbarmelijk wegdek en de tramsporen. Dat ze me eens meedelen wat ze daar aan zullen doen aan dat wegdek ter hoogte van de Nederkouter. Wordt weer doodgezwegen zeker? Politiek en media : één pot nat !
  • JAN krommentak

    6 jaar geleden
    Klopt ze delen al hun projecten van nu afgaan zo kan groen mee delen in de winst !
  • Peter Janssen

    6 jaar geleden
    Sociaal? Ja hoor, met uitsluiting van degenen op wiens kap deze graaiers het uitdelen. Ze hopen boven de kiesdrempel te blijven als rood en groen samenspannen tegen de eigen bevolking..het zou weleens heel anders kunnen uitpakken want de moegetergde vlaming is deze collaborerende rovers spuugzat.
  • Tom Faes

    6 jaar geleden
    jokke,jokke, Koen Kennis 38 mandaten ? De Wever wordt als Parlementair betaald en is nooit aanwezig . Als het over graaien gaat is nva met voorsprong de nummer één. De boemerang voor de Antwerpse nva is onderweg jokke hou het maar in de gaten vent. Jij bent als Antwerpenaar blijkbaar van elke stad op de hoogte ?
  • Jan Van Rompaey

    6 jaar geleden
    Verdelen: ja. Kapot maken: ja !!!