AP
Volledig scherm
© AP

VIDEO: Dumoulin: "Ik heb mezelf helemaal niets te verwijten, ik deed alles goed"

GiroNa zijn eindzege van vorig jaar is het anno 2018 een tweede plaats geworden voor Tom Dumoulin in de Giro. De Nederlander van Team Sunweb haalde in de laatste rit nog eens alles uit de kast. Froome uit de roze trui rijden, zat er wel niet meer in. "Ik ben blij met dit resultaat."

17 reacties

  • Berry Colijn

    6 jaar geleden
    Precies Ineke. Froome heeft ook al een dopingsverleden. Over een paar jaar krijgen we te horen dat hij doping heeft gebruikt. Het is toch niet normaal dat hij zo 80 km op tempo kan fietsen. Volgens mij teveel zijn inhaler gebruikt!!
  • Berry Colijn

    6 jaar geleden
    Hahahaha, Guido van der Smissen, een zwak deelnemers veld. Ja, er deden veel Belgen mee!!! In de top 12 zaten 3 Nederlandse renners mee. Op de negende plaats een heel jonge Nederlander, een super talent die met de beste klimmers meeging. Ik geef toe dat een aantal heel goede Nederlandse klimmers er niet waren!! Wie is trouwens de beste Belgische klimmer!!!
  • Henkie Janssen

    6 jaar geleden
    @guido van der smissen je praat al dagen grote onzin. Dumoulin heeft jouw tips niet nodig, hij heeft vorig jaar de Giro gewonnen geheel op eigen kracht zonder de hulp van zijn beperkte ploeg.
  • guido van der smissen

    6 jaar geleden
    beste Tom Dumoulin heb een paar tips ,zoek 2 bekwame helpers in je ploeg en ook een reserve kopman,en zoek aub een goede tacticus om je de taktieken aan te leren in plaats van steeds de taktiek van anderen te moeten ondergaan ,je bent een pracchtkerel en een geweldig tijdrijder ,bergop moet je verbeteren maar dit is mogelijk zoek deze zaken bij elkaar en je wint een grote ronde op eigen kracht veel succes TOM
  • Ricardo Paulssen

    6 jaar geleden
    Beste Guido, Tom heeft nu al meerdere keren laten zien zeer verdienstelijk bergop te kunnen fietsen naast dat hij een zeer goed tijdrijder is. Ik vraag me af welke tv jij hebt....volgens mij kijk je niet naar de Giro met al die onzin die je uitkraamt.