ANP
Volledig scherm
© ANP

Froome pleit na Giro-exploten zelf voor transparantie: "Ik snap de vergelijkingen met Landis, maar ik wil mijn data gerust vrijgeven, hoor"

GiroChris Froome heeft zijn slag zo goed als binnen. De 33-jarige ronderenner van Team Sky reageerde dan ook opgelucht na de laatste bergrit van deze Giro. "Dit was de zwaarste strijd uit mijn carrière." 

38 reacties

  • Gaston Foubert

    6 jaar geleden
    Als al wie zegt dat ze geen koers meer kijken zijn we binnenkort van heel wat gezever verlost op dit forum.
  • T.G.E.J. Smits

    6 jaar geleden
    Hij wil zijn gegevens wel vrijgeven, maar ze zijn toevallig verdwenen. Hij neemt te veel puffertjes en heeft dan nierfalen Zijn wel hele rare smoesje die niet geloofwaardig overkomen.
  • guido van der smissen

    6 jaar geleden
    beste vrienden zoals ik al zei is Froome een groot kampioen ,daarnaast wil ik ook mijn bewondering tonen voor Tom Dumoulin,geweldige kerel en een fenomenale tijdrijder,mits 10% winst bergop is hij de man van de toekomst
  • Freddy van Puymbrouck

    6 jaar geleden
    Elke dag in de giro worden de vermogensgegevens van de renners geplaatst in de Velon-app, zo ook deze van Froome.Behalve van de dag waar hij een solo had van 80km toen zijn zijn vermogensgegevens niet geplaatst.Dat is nu uitgelekt,hoezo transparantie Sky en Froome?.Het is een verdacht boeltje,voor de naïevelingen ga rustig verder met uw verering voor deze positief geteste renner,ook zijn B staal was positief!
  • Dirk Robberechts

    6 jaar geleden
    Nu plots wel ? Nu alles veilig is opgeborgen ? Ik bekijk geen koers meer waar hij nog in meedoet.