VTM Nieuws
Volledig scherm
© VTM Nieuws

VIDEO. Bejaard koppel wil niet wijken voor mastodont met 22 appartementen in Bredene

Een bejaard koppel uit Bredene wil niet wijken voor de bouw van nieuwe kustappartementen. De buren zijn wel al gezwicht voor het geld van de bouwpromotoren, maar het koppel wil niet dat hun huis afgebroken wordt. En dus staat hun woning nu tegen een gigantische betonnen muur. 

245 reacties

  • Gerd Van nieuwenhove

    6 jaar geleden
    De bouwgieren zijn hier niet gelukkig mee ! Ze mochten hier geen bouwvergunning voor geven maar ja aan de kust , wat steekpenningen en bouwen maat ! Met de drommel wordt geen rekening gehouden.
  • Tim Claes

    6 jaar geleden
    Groot gelijk hebben ze en het is jammer dat niet meer buren voet bij stuk gehouden hebben. Het recht om te blijven wonen waar ze het grootste deel van hun leven gewoond hebben, primeert op het winstbejag van de zoveelste projectontwikkelaar.
  • danny buyse

    6 jaar geleden
    @Mario Bocque, mooi gezegd! Komt daar nog bij hoe ouder de boom is als je hem verplant hoe groter de kans is dat hij het niet zal overleven.
  • Walter Lippens

    6 jaar geleden
    Dwaze mensen. Met het geld dat ze kunnen krijgen kunnenze zich een up to date woning permitteren waarin ze zorgeloos hun oude dag kunnen slijten.
  • Jos Goris

    6 jaar geleden
    Die mensen hebben toch geen rust als ze naast uw huis zoiets bouwen, ik zou hun huis van binnen wel eens willen zien in verband met scheuren en dergelijke hopelijk worden die bijgestaan.