© Photo News

Hint Ronaldo naar een vertrek? “De komende dagen meer nieuws”

Cristiano Ronaldo speelde niet zijn beste partij in de finale tegen Liverpool, maar pakte wel zijn 5e Champions League. Na de wedstrijd kreeg Ronaldo de vraag waar zijn toekomst lag. De Portugees zaaide verwarring. “Het is niet de moment om het daarover te hebben. Binnen een paar dagen kom ik met meer nieuws. Het was fijn om bij Real Madrid te spelen. Ik voel me hier goed in Madrid, maar ik zal binnen een paar dagen spreken.”

rahe

Ook Sergio Ramos wilde niet dieper ingaan op de toekomst van Ronaldo. “Hij zal spreken als het seizoen erop zit en alles verduidelijken. Hij kan zich geen betere plek wensen dan die waar hij nu zit.”

© Photo News

Ook die andere superster wordt gelinkt aan een vertrek: Gareth Bale besliste dan wel de finale, na een moeilijk seizoen gonst het van de geruchten dat hij Real zal verlaten deze zomer. “ Ik moet elke week spelen en dit seizoen is dat niet gebeurd. Ik moet deze zomer eens samenzitten met mijn makelaar om mijn toekomst te bespreken. We zien wel”, hield hij zich op de vlakte.

© AP

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer