Facebook
Volledig scherm
© Facebook

"Ze ziet eruit alsof ze niet veel sport": fitnessinstructrice met maatje meer hoort belediging van nieuwe klant en reageert grandioos

BuitenlandAls fitnessinstructrice komt Mandi Holden (35) uit de Amerikaanse staat Nevada dagelijks in contact met nieuwe klanten. De dertiger kampt met overgewicht, waardoor ze vaak beledigende opmerkingen te horen krijgt. Veel aandacht wil de optimistische Mandi niet schenken aan die negatieve commentaar, maar onlangs barstte ze in tranen uit. “Ze ziet eruit alsof ze niet veel sport”, hoorde ze een jongeman zeggen die in haar richting wees. De 35-jarige besloot op sublieme wijze terug te slaan.

18 reacties

  • Jan Vlasschaert

    6 jaar geleden
    ik ken ook een paar mensen die velen als dik ende obees zouden bestempelen, maar laat die los in de gym en die trekken barbels van tegen de 300 kg van de grond en bankdrukken die 180 kg met gemak. nooit een boek beoordelen om zijn omslag!!!!!
  • Nancy Benthein

    6 jaar geleden
    Natuurlijk is iedereen welkom in de sportclub, maar ik zou niet willen dat ik uitleg krijg van iemand die er zo uitziet, dan denk je toch direct dat ze niet weet waarover ze het heeft? Dat is net zo als iemand met obesitas mij zou willen raad geven over gezonde voeding.
  • Benny De Keyzer

    6 jaar geleden
    Ik zou ook niet veel vertrouwen hebben in een vet rund als finesses instructrice.
  • censor

    6 jaar geleden
    Sumo is ook een sport.
  • Kris Eelen

    6 jaar geleden
    Ieder mens heeft het recht om zijn mening te geven maar ook het recht om zich gekwetst te voelen!