Karen Damen met epilepsiepatiëntje Sofie Voncken (8)  na de wandeltocht.
Volledig scherm
Karen Damen met epilepsiepatiëntje Sofie Voncken (8) na de wandeltocht. © Karolien Coenen

VIDEO: Karen Damen strijdt mee voor legalisering cannabisolie voor Sofie (8)

Driehonderd mensen hebben vandaag in Maasmechelen deelgenomen aan de mars voor de legalisering van cannabisolie. Jean Pierre Voncken en Ula Milata strijden al drie jaar sinds hun dochter Sofie (8) aan een zware vorm van epilepsie lijdt.

82 reacties

  • Anthony van der Borght

    6 jaar geleden
    Canabisolie het mag niet.. het is niet door een marche te houden dat het daarmee ga veranderen .. zelf met bekende mensen.. tijdverlies WANT HET MAG NIET !!!!!!
  • Elke Vc

    6 jaar geleden
    In veel landen zijn er al onderzoeken gedaan met positieve uitslagen, waar dit plantje allemaal niet goed voor is maar ja een onschuldig plantje dat iedereen kan zetten en verdienen ze er niets op he en zoals we gewoon zijn staat Belgie altijd maar achter in alles, mocht Maggy in plaats van cadeautjes te geven aan de big farma zou ze beter daar eens centjes in steken voor onderzoek
  • Tita Deraf

    6 jaar geleden
    Het is gewoon een plant!!!! Maar tja ze pakken ons alles af,tegenwoordig moet alles geld kosten hé rijke smeerlappen!!! Moderne slavernij, niemand is een vrije mens!!!!!
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Snappen jullie dat nu echt niet ?!?! Dan gaat "big farma" failliet en verliezen de diokters hun bonussen ! De ziekte-industrie is een miljoenenbusiness.
  • Jimmy Fierend

    6 jaar geleden
    Het is mooi dat mensen hun schouders hieronder zetten, het wordt hoog tijd dat cannabis (h)erkend wordt als medicijn. Voor de mensen die er niets van kennen zou ik zeggen : doe even wat research, ook naar de 'reguliere' medicatie tegen eileptie, MS, ... En kijk wat je te lezen krijgt. De enige conclusie die je kan trekken is dat het, zoals zo dikwijls, alweer om geld gaat, en niets met 'volksgezondheid' te maken heeft ...