© Photo News

Tanja Dexters: “Lesley-Ann en ik zijn geen vriendinnen”

Ze waren vriendinnen, zongen samen in de meidengroep B.A.B.E. en er waren zelfs plannen om samen een winkel te beginnen. Maar nu Tanja Dexters het gezicht wordt van de Schoonheidsschool van Poppes ex, lijkt de vriendschap bekoeld. “Sinds de breuk met Miguel is Tanja precies wat op de dool”, zegt ze in Dag Allemaal.

mab

De Schoonheidsschool in Antwerpen is opgericht door Lesley-Ann Poppe en haar ex. Het koppel ging uit elkaar en vorig jaar kwam ook een einde aan hun professionele samenwerking.

Haar ex-man kocht Lesley-Ann uit, die zelf de Beauty Academy uit de grond stampte. Hij was dus niet alleen het gezicht van zijn Schoonheidsschool kwijt, hij had er meteen een concurrent bij. Daarom was hij dringend op zoek naar een nieuw gezicht, en dat vond hij in Tanja Dexters.

En daar is Lesley-Ann natuurlijk niet gelukkig mee. Tanja en Lesley-Ann kennen elkaar al lang en ze zongen nog samen in de meidengroep B.A.B.E.. “Sinds de breuk met Miguel is Tanja precies wat op de dool”, zegt Lesley-Ann Poppe in Dag Allemaal.

Ook Tanja had de bui zien aankomen. Ze liet zich ontvallen: “Lesley-Ann en ik zijn geen vriendinnen.” “Euh, nu in elk geval niet meer”, zegt Lesley-Ann daarover. “Dit is niet mooi van Tanja. En nu zoekt ze een excuus om geen gezichtsverlies te lijden, in de hoop dat mensen niet gaan zeggen dat ze me een mes in de rug heeft gestoken.”

Er zijn dan ook niet onmiddellijk plannen om alles uit te praten. “Ach, dat ze hun plan trekken. Ik heb het te druk met mijn eigen zaken om mij ook nog eens druk te maken over die van een ander.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer