EPA
Volledig scherm
© EPA

Brailsford looft kersvers Giro-winnaar Froome: "Waarschijnlijk de beste prestatie in zijn carrière"

GiroDe champagne kan weer ontkurkt worden bij Team Sky. Voor de derde grote ronde op rij mag Chris Froome de eindzege in zijn koerszak steken. Voor het eerst wint de Keniaanse Brit de Giro en dat stemt Dave Brailsford uiteraard tevreden. "Er zijn maar heel weinig mensen die alles op het spel zetten en iets proberen, zelden komt dat er ook uit, maar wanneer dat wel gebeurt is het episch", vertelde de algemeen manager van Team Sky.

12 reacties

  • T.G.E.J. Smits

    6 jaar geleden
    Geen mooie winnaar Maar een slechte verliezer om je bewezen dopinggebruik aan te vechten en ondertussen verder te fietsen alsof er niets te doen is
  • EDMOND DE WACKER

    6 jaar geleden
    Er is wél een verschil tussen Froome en Armstrong : Froome is niet opdringerig, steeds beleefd en rustig ; Armstrong heeft narcistische neigingen, alles moet rond hem draaien.
  • eduard janssens

    6 jaar geleden
    Amstrong werd gestraft voor zijn bedrieglijke praktijken , Froome niet normaal wordt on non actief gezet als tegen u een onderzoek loopt hier had niet mogen starten, de kans groot dat hij in de Tour ook start.Hier wordt met twee maten en gewichten gewerkt .
  • eric debanne

    6 jaar geleden
    Schandalig ! Die valse renner had nooit mogen starten ! Net als Armstrong even slecht en onsportief Doping tot en met !
  • wina meurrens

    6 jaar geleden
    Proficiat wel verdiend. Ze hebben hem laten starten en daar is een reden voor. Er zijn jaren geleden nog renners vrijgesproken en onschuldig bevonden en ik denk aan een belgische renner met dezelfde prestaties. Moet niet veroordelen als je alles niet weet