maandag 28 mei 2018 - Nieuws
camera closecorrect Verwijs ds2 facebook nextprevshare twitter video

Probleem 2

Dennis Olaerts, klant bij Mobile Vikings en Expedia,  Dick Demey

VIKINGS

“Iemand is weg met mijn Vikingpunten”

ZONHOVENDennis Olaerts boekte een reis bij Expedia. Zo kon hij 25 euro verdienen bij Mobile Vikings, voor zijn gsm-abonnement. Dat staat zo op de site van de operator. Maar Expedia denkt er anders over.

WIE?

Naam: Dennis Olaerts (43, bediende)

Waar: Beverzakbroekweg, Zonhoven

WAT?

VUO krijgt vaak vragen van mensen die ‘van het kastje naar de muur’ worden gestuurd. In het geval van Dennis Olaerts is dat van Mobile Vikings naar Expedia.

Wie klant is bij provider Mobile Vikings, kan Vikingpunten sparen. Een punt = 1 euro. Die punten kunt u gebruiken om uw abonnement te herladen, of aan vrienden cadeau te doen. Punten sparen doet u door aankopen bij partners van Mobile Vikings. Zo boekte Dennis Olaerts in november een reisje bij Expedia, ’s werelds grootste online reisbureau.

“De reis kostte 255 euro, waarvoor ik tien procent aan Vikingpunten zou ontvangen. Dat stond op de site van Mobile Vikings.”

“En inderdaad, de punten kwamen op mijn account, maar werden ‘in wacht’ gezet, tot de annulatieperiode voorbij was.”

“Toen ik na de reis, in februari, thuis kwam en de punten wilde gebruiken, bleken ze te zijn verdwenen. Iemand is ermee weg.”

“Mobile Vikings zegt dat het wacht op goedkeuring door Expedia. Omdat het bleef duren, heb ik zelf contact opgenomen met Expedia. Volgens hen is er geen samenwerking met Mobile Vikings.”

“Dus heb ik terug contact opgenomen met Mobile Vikings. Zij blijven beweren dat er wél een samenwerking is. Ik word steeds opnieuw afgescheept en voel me opgelicht. Ik had speciaal voor Expedia gekozen omwille van de Vikingpunten.”

OPGELOST?

Omdat Dennis heen en weer werd geslingerd, stuurden wij een mail naar Mobile Vikings én Expedia, met twee vragen: “Is er een samenwerking tussen Mobile Vikings en Expedia? Krijgt Dennis zijn punten nog?”

Expedia herhaalde dat het geven van punten het werk is van Mobile Vikings. “Bij ons is helaas niks bekend over een samenwerking met Viking.”

Mobile Vikings weet het blijkbaar ook niet. “We wachten op feedback van Expedia”, klinkt het. We volgen het op.

Lees meer

Aangeboden door onze partners

Nieuwe Video's

Nog meer nieuws