Zo zet je een vrijwilliger van jouw sportclub in de bloemetjes

Voor het tweede jaar gaat Gazet van Antwerpen op zoek naar het Grootste Clubhart per gemeente. Welke vrijwilliger van jouw sportclub wil jij in de bloemetjes zetten? Elke club kan een topvrijwilliger nomineren en vanaf 3 oktober is het stemmen geblazen.

dst

Heeft jouw club nog niemand genomineerd? De voorzitter van je club heeft een brief gekregen, met daarin een unieke code om iemand te nomineren. Spreek er hem of haar over aan. Nomineren kan via deze link.

Elke vrijwilliger kan genomineerd worden: de moeders en vaders die de voetbaltruitjes wassen, achter de toog staan in de kantine, de judomatten elke week leggen,...

Nog meer dan vorig jaar focust Gazet van Antwerpen op de meer dan honderd gemeentewinnaars. De stemmenkampioen in elke gemeente of district (voor de Antwerpse districten) krijgt een mooi prijzenpakket, met onder andere een stadsfiets en een wellness-arrangement. Uit de gemeentewinnaars worden vervolgens nog vijf jurywinnaars gekozen die bekendgemaakt worden tijdens een groot slotfeest op zondag 20 november in de Lotto Arena. Daar mag de jury nog mooie geldprijzen uitdelen tot 5.000 euro, een geweldige opsteker voor de clubkas natuurlijk.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Sport