“Gewicht verliezen is het beste wat ik ooit gedaan heb", zegt Hailey. "Het heeft me geholpen mijn depressie en angst de baas te kunnen. Ik heb ook veel meer vertrouwen in hoe ik eruit zie. Ik bleef eerst vooral thuis en wilde me verbergen omdat ik niet wilde dat andere mensen naar me keken. Nu ben ik part-time model voor gothic en alternatieve modebladen."
Volledig scherm
“Gewicht verliezen is het beste wat ik ooit gedaan heb", zegt Hailey. "Het heeft me geholpen mijn depressie en angst de baas te kunnen. Ik heb ook veel meer vertrouwen in hoe ik eruit zie. Ik bleef eerst vooral thuis en wilde me verbergen omdat ik niet wilde dat andere mensen naar me keken. Nu ben ik part-time model voor gothic en alternatieve modebladen." © rv

Hailey vond zichzelf opnieuw uit na zes miskramen door zwaar overgewicht: "65 kilo kwijt, part-time model én opnieuw zwanger"

Zes miskramen moest Hailey Frazer verduren voordat ze eindelijk haar haar zoontje Stryker, nu drie, kreeg. Volgens de dokters lag haar overgewicht aan de oorzaak van de vele miskramen. Inmiddels is de vrouw de helft van haar lichaamsgewicht kwijt, werkt ze als model voor alternatieve modebladen én is ze opnieuw zwanger.

6 reacties

  • Gilles Mauclet

    6 jaar geleden
    Bjorn wij geven geen moer over kindergeld u bent wel een ecologische ramp
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Zo'n zever hoort thuis op Facebook, niet in de krant
  • bjorn eeckhout

    6 jaar geleden
    Onze 1ste huisarts vond het ook nodig om mijn vrouwtje haar kinderwens de grond in te boren door te zeggen dat ze zwaarlijvig was. Blijven proberen en na een miskraam: zoon nummer 1!!! Dan gemotiveerd dat het toch lukte is ze beginnen vermageren en zie nu... in september komt kindje 9 er!!!! Alvorens er negatieve commentaar komt: NEEN NIET VOOR HET KINDERGELD!!!! Mijn advies: geef niet op ongeacht uw gewicht!!!
  • patrick smedts

    6 jaar geleden
    eerst wordt dikke mensen gepromoot om te laten zien dat ze ook normaal zijn, en nu weer het andere.
  • Norbert List

    6 jaar geleden
    men zou beter eerst leren denken aan adopteren in plaats van weer uit volle egocentrisme WEER een kind (dat perse van de moeder moet zijn) op de wereld te zetten! Moeders: neem uw verantwoordelijkheid! We zijn met teveel!!!