AP
Volledig scherm
© AP

Netflix-reeks '13 Reasons Why' onder vuur na heftige verkrachtingsscène: "De inhoud is nóg erger dan we verwacht hadden"

TVHet tweede seizoen van de Netflix-kaskraker '13 Reasons Why' is nog maar net uit, maar kan nu al rekenen op een hoop kritiek. De Amerikaanse belangengroep Parents Television Council eist zelfs dat Netflix de serie offline haalt. "De inhoud is nog erger dan we verwacht hadden'', aldus de voorzitter.

4 reacties

  • Anonymous

    6 jaar geleden
    Goede serie, laat zien wat er in het echte leven voor valt! REALITEIT. Mensen die hier kritiek op hebben zijn mensen die liever oogkleppen opzetten! Kijk er dan niet naar hè. Als ik het niet zie dan gebeurt er niks zeker!
  • Sandy Bekaert

    6 jaar geleden
    Die scène was inderdaad wel heftig. Na die bewuste aflevering ben ik toch ook even iets anders gaan doen om mijn gedachten te verzetten. Maar om het daarom nu te verbieden... Er zijn veel gruwelijkere zaken op tv en de serie heeft niet voor niks een 16+ waarschuwing
  • Gerard Dochy

    6 jaar geleden
    (H)Erkenning van een probleem is de eerste stap naar de oplossing. Voor- of tegenstander, het maakt weinig uit, de realiteit is soms nog harder.
  • Ka Ka

    6 jaar geleden
    Ze kunnen ook gewoon, niet kijken en de rest van de wereld met rust laten.