Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

KMI waarschuwt: opnieuw zwaar onweer, noodnummer 1722 geactiveerd

Het KMI kondigt voor deze namiddag vanaf 15 uur code geel aan voor heel het land. Er is plaatselijk kans op onweer, en er is kans op intense regenval, hagelbuien en/of blikseminslagen die lokaal voor overlast kunnen zorgen. Sinds 18 uur gisterenavond heeft de FOD Binnenlandse Zaken het noodnummer 1722 geactiveerd. 

34 reacties

  • Marleen Willems

    5 jaar geleden
    Vandaag 7-6, ik kijk door de keukenvenster in Lubbeek, Terkeyen, en bij ons wordt het gigantisch zwart, is er onweer op komst?
  • Frans Peeters

    6 jaar geleden
    Kan het niet wat rustiger aan en de mensen laten genieten van dit prachtige weer
  • Piet Corneel

    6 jaar geleden
    Mijn vertrouwen in Vtm en Eén weerberichten is gedaan,ze vertellen niks als onzin en leugens.Stop met die weermannen en vrouwen te betalen voor onjuiste informatie.RTL is inderdaad beter.
  • Neorej Verbruggen

    6 jaar geleden
    Waarom kan het weer eens niet normaal doen? Omdat we het klimaat naar de knoppen helpen tiens. Wen er maar aan, want het zal nog extremer worden.
  • Erik Bertels

    6 jaar geleden
    Romain Thyssens, Belgie en de wereld zijn iets groter dan jouw dorp. De weersvoorspellingen van de laatste dagen waren helemaal correct. Vul dat aan met de gegevens van buienradar.be en je weet precies wat er aan komt! Jammer voor al die mensen die weer dik in de miserie zitten door dit slechte weer.