Instagram/Twitter
Volledig scherm
© Instagram/Twitter

Drie jaar geleden had Yulia (29) geen cent, maar in tv-show wint ze huwelijk met steenrijke oligarch (55) en nu geniet ze van luxehuizen, privéjet en jachten

BuitenlandZe groeide op in een afgelegen stad in het oosten van Siberië en had geen cent op zak toen ze drie jaar geleden in de Russische hoofdstad Moskou aankwam. Niets liet vermoeden dat ze amper enkele jaren later steenrijk zou zijn. En dat dankzij een televisieprogramma, met als inzet een huwelijk met multimiljonair Konstantin Scherbinin (55).

17 reacties

  • Roland Desnyder

    6 jaar geleden
    Dat is dan pure liefde , een rijkaard winnen in een "BINGOspel" , amai, amai
  • Jean West

    6 jaar geleden
    Ik zie echt geen verschil hoe deze steenrijke man aan een vrouw komt en al de gearrangeerde huwelijken over de hele wereld. En ze was meerderjarig wat bij veel gearrangeerde huwelijken niet altijd is.
  • Katherine Baker

    6 jaar geleden
    De zoveelste seksmaniak/slavenhandelaar die met zijn geld alles wil kopen, ook mensen. Het enige die ontbreekt is een marktplaats .... Er kan zeker niks mis zijn met meneer dat hij na zoveel 'pogingen' nog geen vrouw gevonden heeft die bij hem blijft ?! Welke vent kan geen vrouw houden ? Misschien diegene die een ander jong kuikentje ziet, eens zijn madame van het moment ouder wordt ?
  • Eddy Borremans

    6 jaar geleden
    En als konstantineke dood en begraven is komt het testament naar boven: alles voor de kids en niks voor het speeltje. Daar sta je dan terug op straat, niets bereikt omdat het niet moest...
  • amibra amibra

    6 jaar geleden
    En als ze alles kwijt is word het #metoo ....