Stad Antwerpen gaat trouwstoeten bestraffen met GAS-boetes: "Iedereen in stoet 350 euro boete", zegt De Wever

AntwerpenDe stad Antwerpen gaat trouwstoeten bestraffen met GAS-boetes. Dat heeft de gemeenteraad goedgekeurd. “We kunnen iedereen die in een autokaravaan zit, een boete geven van 350 euro”, zegt burgemeester Bart De Wever (N-VA) aan VTM NIEUWS.

80 reacties

  • Eddy vandeweyer

    6 jaar geleden
    wedde dat hij juist niks doet hahahaah
  • Tony Pirrewiet

    6 jaar geleden
    Waar gaan ze dat van betalen? Juist van den dop of het leefloon, dus het is de BRAVE Belg die dit betaald.
  • lieve vanderstraeten

    6 jaar geleden
    een gasboete, ik moet is in het midden van een autostrade stoppen en beginnen te zwaaien en lawaai maken, denk dat ik een serieuze boete zou krijgen, maar ja ben ook een belg met maar 1 nationaliteit.
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Meteen de hele straat dan. Want waar begint en eindigt een feestende karavaan. Misschien de toeschouwers langs de kant ook. En deze die uit hun raam durven hangen om te kijken wat er gebeurt. Enige nuance is die man echt wel vreemd. Hij doet het zoals de Duitsers destijds. Pak iedereen. Dan zitten er wel een paar daders tussen.
  • Ronny Biesen

    6 jaar geleden
    Een GAS boete? Voor zulke onveilige toestanden? Een Belg die wat snel rijdt, wordt erger gestraft dan een hoop cultuurbarbaren die denken dat ze hier net alles mogen zoals in hun eigen land. 350 Euro? Een lachertej, De Wever, een lachertje.