BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Premier Michel: “Informatie is op dit moment nog niet stabiel en daarom volgen we situatie op de voet". Ook andere politici reageren na schietpartij

Een schietpartij in het centrum van Luik heeft het leven gekost aan twee politieagenten en een passant. De schutter is ondertussen geneutraliseerd. Premier Charles Michel zegt de situatie op de voet te volgen. Minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon heeft laten weten dat het Crisiscentrum de situatie in kaart brengt. Ook andere politici hebben al gereageerd.

28 reacties

  • rudiger lampaert

    6 jaar geleden
    Geens en zijn clan zullen het wel uitleggen,niemand zijn schuld?,kan gebeuren.! Als deze kerels veroordeeld zijn moeten ze binnen blijven én alle andere uitleg zijn onaanvaardbaar Jambon!
  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    Ach, Jambon gaat de situatie in kaart brengen! Nu zijn we gerust!
  • Gerd Van nieuwenhove

    6 jaar geleden
    In deze regering is er niets stabiel ! Alleen hun inkomen ...
  • Guido De Beukelaer

    6 jaar geleden
    De sossen hebben nooit iets gedaan maar nu weten ze het weer als de beste....hopelijk verdwijnen die kluchtzangers.
  • Gilbert Vermeersch

    6 jaar geleden
    Het zijn zeker niet allemaal oorlogsvluchtelingen die Immigreren, niet integreren, onverantwoordelijken met kinderen op stap, geweld, doden, moorden, een hoge graad van onveiligheid onder de eigen bevolking en dit alles kan men voor meer dan 90% linken aan de Islam. We zitten met een groot probleem, niet alleen in België maar in zowat de ganse wereld. Dat probleem gaat decennia aanslepen en veel geld kosten.