AP
Volledig scherm
© AP

Serena Williams valt op met catsuite: "Ik voel me een superheld in dit pak"

Roland GarrosIedereen keek reikhalzend uit naar de comeback van Serena Williams (36) in Parijs. Het was de eerste Grand Slam waar de Amerikaanse sinds de geboorte van haar dochtertje Olympia aantreedt. Bovendien was het ook haar eerste gravelpartij van het seizoen. Om haar rentree in stijl te vieren, koos Williams voor een nogal aparte outfit. De wedstrijd zelf, tegen de Tsjechische Kristyna Pliskova (WTA 70), won ze overigens -mede dankzij 13 aces- met 7-6 (7/4), 6-4.

20 reacties

  • Elle Devee

    6 jaar geleden
    Trekt op niks. Ze heeft al geen ideaal figuur maar dat dan nog op deze onflatteuze manier aankleden getuigt toch echt niet van goede smaak. Ze zouden een dresscode moeten invoeren zoals op Wimbledon. 1000 maal mooier.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    bij grands slams zou een klassieke dresscode (wit tennisuniform) verplichtend moeten zijn zoals nog steeds het geval is bij het tornooi in Wimbledon. Carnavalkleren horen niet thuis op een tennisveld. Tennis moet geen modeshow zijn.
  • Jean Van Rompaey

    6 jaar geleden
    Absoluut een lelijke outfit maar alle respect voor deze vriendelijke dame met een ongeëvenaard palmares en lange top-carriere. Wat een doorzettingsvermogen : voor het geld hoeft ze het niet te doen. Haar tegenstreefsters uit haar eerste grote tornooien zijn al jaren met pensioen...
  • hugo van de velde

    6 jaar geleden
    Dat achterwerk is precies het fort van Kontich
  • Patrick Weyers

    6 jaar geleden
    Ik ben waarschijnlijk erg ouderwets maar als ik dit zie verlang ik naar de tijd van de klassieke witte tennis outfits.