Archiefbeeld - De Turkse president Erdogan en de Duitse bondskanselier Merkel.
Volledig scherm
Archiefbeeld - De Turkse president Erdogan en de Duitse bondskanselier Merkel. © AFP

"Merkel nodigt Erdogan uit naar Duitsland"

De Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft de Turkse president Recep Tayyip Erdogan uitgenodigd naar Duitsland. Dat schrijven Turkse media onder aanhaling van de Turkse buitenlandminister Mevlüt Cavusoglu. Merkel had vandaag een ontmoeting met Cavusoglu naar aanleiding van de 25ste verjaardag van de brandaanslag in Solingen waarbij radicaalrechtse jongeren het huis van een familie van Turkse afkomst viseerden.

15 reacties

  • Luc Lepoudre

    6 jaar geleden
    Mijn aanvoelen is dat lui zoals Merkel, Van Rompuy, Tusk en consoorten een programma uitvoeren dat uitgetekend is in het Pentagon. De pasmunt is economie. Wij als burgers, onze identiteit en cultuur tellen niet mee.
  • jean Paul Leyman

    6 jaar geleden
    Merkel nodigt in Duitsland een grote dictator uit ? Waar gaan we naartoe !!! Moge Turkije onder het beleid van erdogan maar nooit in de EU belanden !!!
  • saban ulker

    6 jaar geleden
    Zoals het moet zijn. Peter de Roover en oa. Monica de Coninck was in het najaar ook in Ankara maar zij konden de turkse regering buigde niet voor (Belgisch) zwarte chantage.
  • Albert dombree

    6 jaar geleden
    de 2 top figuren om Europa naar de klokke te helpen , als het al niet zo ver is
  • Christine Laevers

    6 jaar geleden
    Ohoho, goed lezen, hé! Ik ben geen Merkel fan, maar Merkel heeft niemand uitgenodigd en zeker Erdogan niet want dat is de taak van iemand anders. Het zijn de Turkse media die dit schrijven!