Facebook
Volledig scherm
© Facebook

William (3) heeft geen armen en eet met voetjes. Manager pannenkoekenhuis vindt dat onhygiënisch en gaat confrontatie aan

BuitenlandEen Amerikaanse vrouw is op Facebook in een Franse colère geschoten na wat ze meemaakte in een pannenkoekenhuis in Hot Springs, Arkansas. Toen ze er iets wilde eten met haar kinderen, kwam de manager van de IHOP-vestiging op haar toegestapt met een zuur gezicht. Ze bleek een probleem te hebben met haar zoon. Die heeft geen armen en eet met zijn voetjes. “Ze zei dat hij niet op de tafel mocht zitten of aan het flesje met stroop mocht komen”, zegt Alexis Bancroft.

75 reacties

  • Tom Van Der Jeught

    6 jaar geleden
    Goed punt dat de moeder maakt dat velen in die zaak hun handen ook niet gewassen hebben en overal aankomen. Als dat kind zijn voeten proper zijn, wat is dan het probleem? Of gaat die manager ook aan alle onverzorgd uitziende mensen vragen dat ze niets aanraken?
  • Mario Bocque

    6 jaar geleden
    Kamiel Endrijver, hoeveel wassen hun handen voor het eten op restaurant of junkfood-restaurant ? Ze gaan naar de WC maar zie er veel hun handen niet wassen.
  • Heidi Werbrouck

    6 jaar geleden
    Kamelendrijver, wast gij uw handen voor ge iets aanraakt op restaurant? Als ge naar het gemak geweest zijt? Die jongen zijn voeten waren wellicht properder gewassen dan de poten van de meeste andere eters.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Schande , je kiest er niet voor om geboren te worden zonder armen . Schapeau dat hij al zo veeeeel zelfstandig kan . Waar moet hij anders zitten om te eten ? Op de vloer ? Ik hoop dat hij toch nog kan opgroeien tot een zelfverzekerde man zonder al te veel van deze soorten discriminatie
  • glenn wouters

    6 jaar geleden
    Voor de mesnse die hier negatieve reacties op geven hoop ik 1 ding van harte. Dat jullie nooit in zulke situatie terecht komen dat je zonder armen of handen door het leven moet. Want je zou in een hoekje kruipen mocht je je eigen reacties hoeren van anderen. Zulke reacties veranderen je hoopvolle leven met ambitie in een hel met een minderwaardigheidsgevoel van hier tot Tokyo.