Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Liverpool-kinesist: "Salah heeft drie à vier weken hersteltijd nodig"

WK voetbalVolgens Ruben Pons, de kinesist van Liverpool, is sterspeler Mohamed Salah "drie à vier weken" buiten strijd. De Egyptenaar mist dus de oefenwedstrijd tegen de Rode Duivels op 6 juni, en riskeert ook de eerste ronde van het WK te missen.

10 reacties

  • Toshak

    6 jaar geleden
    Mark, je hebt overschot van gelijk dat er hier veel te veel over gezaagd wordt. Als LFC fan vind ik zelfs dat er hier niets vrijwilligs aan was en het gewoon een duel was zoals er zovele zijn in het voetbal. Het uitvallen van Mo heeft natuurlijk een rol gespeeld, maar de slechte vervanging van Klopp door Lallana in te brengen in plaats van Mo samen met de flaters van Karius zijn uitslagbepalend geweest.
  • ELLEN ALLARD

    6 jaar geleden
    Ramos zal nooit een goede verdediger zijn, beenhouwer daarentegen TOPPERTJE. Ramos en pepe moeten samen een slachterij openen. Het ideale duo voor real.
  • Bart De Smet

    6 jaar geleden
    Je bent zo blind als een mol als je denkt dat het de schuld is van Ramos. Salah doet héél duidelijk zijn arm rond die van Ramos. Had hij dat niet gedaan was er niets gebeurd. Je kan zoveel zagen als je wil maar de trofee is toch al in Madrid.
  • Claude Deslypere

    6 jaar geleden
    Het was duidelijk Salah die eerst de arm van Ramos vastgreep en hem deed vallen... Ramos heeft de arm niet losgelaten, maar is geenszins verantwoordelijk voor de blessure en al helemaal niet intentioneel... de elleboogstoot die hij aan Karius gaf daarentegen...
  • mark didden

    6 jaar geleden
    Begint een beetje afgezaagd te worden... Het is een foutiefduel zoals er meerdere gebeuren in een match. Het was fout maar ook zeker geen gele kaart waard net zoals de ref besliste. Nu is er een heel dram over omdat het sallah is en dat ramos de fout begaat. Het zijn net kinderen die hier blijven over nazagen. Moest het op een andere speler en door een andere speler gebeurt zijn dan werd er zelfs niet meer over geschreven. Hoe bekrompen mensen zijn