Jan Jambon (N-VA) bevestigt: "In de nacht van maandag op dinsdag vermoordde Benjamin Herman zijn ex-medegevangene Michael Wilmet (foto)."
Volledig scherm
Jan Jambon (N-VA) bevestigt: "In de nacht van maandag op dinsdag vermoordde Benjamin Herman zijn ex-medegevangene Michael Wilmet (foto)." © Photo News/RV

Jambon: "Benjamin Herman vermoordde voor zijn aanslag eerst nog ex-medegevangene"

BinnenlandBenjamin Herman heeft voor zijn aanslag in Luik nog een man vermoord in Marche-en-Famenne. Dat bevestigt minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA). In de nacht van maandag op dinsdag vermoordde Herman zijn ex-medegevangene Michael Wilmet (foto boven).

138 reacties

  • Eddy DESMET

    6 jaar geleden
    Er zijn heel duidelijk bijzonder ernstige inschattingsfouten gemaakt door overheidsdiensten. Een dergelijke draaideurcrimineel met een dusdanig uitgebreid strafblad heeft op teveel clementie kunnen rekenen, waardoor hij uiteindelijk drie onschuldige burgers vermoordde. Wie een dergelijk strafblad heeft, verdient geen tien nieuwe kansen, maar een welverdiende gevangenisstraf zonder enige toegeving.
  • Jonathan Van hoorebeke

    6 jaar geleden
    En dat weten ze nu pas! Omfg!
  • Bart Vermeulen

    6 jaar geleden
    Wilfried Van Den Berg, jij bent de knoeier, cd&v is verantwoordelijk voor justitie, juist is juist...
  • Kathy Ranson

    6 jaar geleden
    Dit is de vrucht van dertig jaar pamperbeleid met dank aan onze roodgroene rakkers,liberalen en katholieken.Hoog tijd voor zero tolerantie zoals op de baan.Ik hoor het Verhofstadt nog destijds zeggen: we zijn goed bezig hé...
  • Waarheid achter de schermen

    6 jaar geleden
    De kracht van verandering. Draait dat vooruit of achteruit?!