© Photonews

Na Brad en Angelina: ook dit Hollywoodkoppel geeft er na elf jaar de brui aan

Acteurskoppel Naomi Watts (47) en Liev Schreiber (48) heeft zelf via een officiële mededeling laten weten dat ze niet langer samen zijn. Het koppel deelde 11 jaar lief en leed. Ze hebben samen twee zonen, maar trouwden nooit. Na Angelina Jolie en Brad Pitt sneuvelt opnieuw een van de langst durende romances in Hollywood.

flb

Vorige week verschenen Naomi Watts en Liev Schreiber nog samen op het filmfestival van Toronto, maar nu hebben ze in een mededeling laten weten dat ze niet langer een koppel vormen.

"De voorbije maanden zijn we tot de conclusie gekomen dat het beter is voor ons gezin om als koppel uit elkaar te gaan", klinkt het. "Het is met veel liefde, respect en vriendschap in onze harten dat we uitkijken naar het samen opvoeden van onze kinderen en het verkennen van deze nieuwe fase in onze relatie. Hoewel we jullie nieuwsgierigheid en steun appreciëren, vragen we aan de pers om voorzichtig te zijn met onze kinderen en hun recht op privacy te respecteren."

De acteurs leerden elkaar in 2005 kennen tijdens het jaarlijkse MET-gala in New York en speelde daarna onder andere samen in films als 'The Painted Veil' en 'Movie 43'. In Toronto stelden ze met 'The Bleeder' hun voorlopig laatste samenwerking voor. Het koppel trouwde nooit, maar heeft met Alexander Sasha (8) en Samuel Kai (7) wel twee zonen.

 

Congratulations @lievschreiber #proud as punch. ?? #thebleeder #chuckwepner @venicefilmfestival

Een foto die is geplaatst door Naomi Watts (@naomiwatts) op

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER