BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Rode Duivels oefenen tegen Portugal op nieuwe grasmat

WK voetbalDe Rode Duivels oefenen zaterdag in het Koning Boudewijnstadion tegen Portugal op een nieuwe grasmat, zo werd vandaag in Tubeke bekendgemaakt bij de ondertekening van het nieuwe contract tussen de Stad Brussel en de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) omtrent het gebruik van het stadion.

6 reacties

  • frankie bressinck

    6 jaar geleden
    Voor de bekerfinale (17maart) was het een patattenveld, maar dat was toch maar voor 2 ploegen van de JPL. Maar voor onze Duivels wordt kosten noch moeite gespaard om 3 oefenmatchen tegen B-ploegen te spelen! Ze kopen zelfs al nieuwe matrassen voor 2 weken op te slapen!
  • rudi van dijck

    6 jaar geleden
    goed nieuws, zo kan de blessure bank van de RD, zelfs op krukken ook nog eens speel minuten krijgen!! een mooie biljard tafel. het is toch maar tegen het B elftal van Portugal!!! de sterren spelers, hebben daar extra vakantie gekregen!!
  • Rik Cappelle

    6 jaar geleden
    Rudi De Groof als het u pleziert ge moogt er zelfs gratis gaan zitten of weet ge nu nog niet dat er op de onderste 5 rijen geen bal te zien is vanwege de boardings. Ze kunnen misschien op iedere stoel een mannequinpop zetten om u te plezieren maar went u zich eerst tot de KBVB in de Houba De Strooperlaan.
  • Achmed Chokri

    6 jaar geleden
    De hamvraag: stelt Portugal hun A-team of hun B-team op?
  • Rudi De Groof

    6 jaar geleden
    Vooral de onderste rijen van de tribunes vrij laten. Dat oogt prachtig op TV.