rv
Volledig scherm
© rv

Nieuwe Pokémongame Let's Go kan je samen spelen mét Pokémon Go-collectie, vandaag verschijnt ook gratis Pokémon Quest

In november verschijnen twee nieuwe Pokémongames, melden Nintendo en The Pokémon Company. De RPG Pokémon: Let's Go voor de Nintendo Switch verschijnt in de versies Pikachu! en Eevee!, ondersteunt coöp en krijgt een integratie met smartphonegame Pokémon Go. Daarnaast verschijnt vandaag ook de gratis game Pokémon Quest en kondigen de bedrijven de accessoire Pokéball Plus aan.

0 reacties

  1. ‘Avatar: Frontiers of Pandora’ lijkt wel ‘Far Cry: Grote Blauwe Aliens’ en is vooral voor echte fans
    gamereview

    ‘Avatar: Frontiers of Pandora’ of ‘Far Cry: Grote Blauwe Aliens’? Deze game is vooral voor échte fans

    “Je wordt oud, papa”, deel elfendertig: volgend jaar blaast de ‘Far Cry’-reeks al twintig kaarsjes uit. En hoewel deel één nog meer de surrealistische horrorkaart trok, zijn de games doorheen die twee decennia geëvolueerd tot een vertrouwde formule die evenveel fans als haters heeft. Een firstpersonshooter in een grote open wereld die je te voet of met voertuigen kan verkennen en die zich geleidelijk aan vult met tientallen (zij-)missies. Ook in deze nieuwste telg van de ‘Far Cry’-familie is dat niet anders, en zal je dus net als in de vorige games – wacht eens, heette deze game niet ‘Avatar: Frontiers of Pandora’ in plaats van ‘Far Cry: Frontiers of Pandora’?
  2. Unieke game ‘War Hospital’ grijpt je bij je nekvel en dompelt je onder in veldhospitaal tijdens WOI
    gamereview
    1

    Unieke game ‘War Hospital’ grijpt je bij je nekvel en dompelt je onder in veldhospi­taal tijdens WOI

    ‘War Hospital’ speelt zich af tijdens de Eerste Wereldoorlog en draait om het beheer van een veldhospitaal waarin gewonde soldaten verzorgd moeten worden. Of net niet… In deze unieke singleplayer managementgame stap je in de schoenen van majoor Henry Wells. Je neemt de leiding over een Brits veldhospitaal in een fictief dorpje in het noorden van Frankrijk, waar je ingrijpende keuzes moet maken.