Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Nainggolan in ‘Gert Late Night’: "Wat als er een nieuwe bondscoach komt? Dan keer ik nog steeds niet terug als Rode Duivel"

WK voetbalRadja Nainggolan was vandaag te gast bij 'Gert Late Night'. In het VIER-programma kwam de populaire Belg nog eens terug op zijn niet-selectie voor het WK in Rusland. "Ik ben het nog altijd aan het verwerken."

79 reacties

  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Een trainer die zijn beste ploeg niet meeneemt is een zeer slechte trainer! Een coach die zijn mensen niet kan motiveren om het beste te geven van zichzelf is een zeer slechte coach. De Belgische trainer/coach Martinez.... (vul zelf maar in)
  • Gino Ollevier

    6 jaar geleden
    Eerste ronde en dan naar huis.
  • Philippe Deckers

    6 jaar geleden
    Een rotte appel kan de sfeer in de hele groep verpesten. Spijtig maar waar.
  • Erwin Van Roy

    6 jaar geleden
    Ja Heidi en jij bent voetbal kenner zoals zovele hieronder. zou eigenlijk van al de kritiek gevers hieronder is willen weten wie jullie allemaal zouden opstellen. en geef dan ook uw mening waarom je bepaalde spelers niet zou meenemen en andere wel. want een trainer kijk naar meer dan enkel talent.
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Mee de kwalificatie afdwingen en dan aan de kant gezet worden op zo een manier. Terwijl je al een jaar lang naar dat WK toeleeft en in de CL bij de beste spelers hoort. Dan kan je dat jezelf toch geen tweede keer aandoen. zijn reactie is heel begrijpelijk.