Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © Shutterstock

Een nieuw project financieren? Zo houd je de kosten van een persoonlijke lening laag

SparenHet leven is te kort om uw dromen uit te stellen, maar veel dromen kosten ook flink wat geld. U wil niet wachten tot uw zestigste voor u die wereldreis maakt? U en uw partner dromen van een sprookjeshuwelijk à la Harry en Meghan? Die keuken is nu toch echt aan vernieuwing toe? Als u niet nog jaren wil sparen, is een persoonlijke lening echt wel een goede oplossing. 

5 reacties

  • Jeff Smulders

    6 jaar geleden
    @ Andy, misschien een idee om eens bij het participatiefonds te proberen. Dat is van de EU en helpt starters. Het hypocriete is wel dat het dezelfde banken zijn die u het geld weigeren omdat de EU "lees" de Europeanen garant staan dat de banken altijd hun geld terug krijgen zou u failliet gaan Bij een faillisement bestaat ook de kans dat u zelf ook niet hoeft terug te betalen. Ik zou zeker die weg eens bewandelen en die valsmunters links laten liggen.
  • Jeff Smulders

    6 jaar geleden
    Even ter verduideling het beste is om renteloos te lenen bij vrienden en dat doe ik nu en mijn vrienden kunnen dat ook bij mij. En de valsmunters ook wel banken genoemd erbuiten houden. Er wordt altijd een contract gemaakt waarin de termijn van aflossing in staat nog altijd perfect gelopen en een dikke vinger naar de banken. Veel succes met het lenen bij de digitale valsmunters.
  • Lily liken

    6 jaar geleden
    Volgens mij zijn mensen die geld lenen om te reizen geen geld waard . Geld dient om U toekomst te vrijwaren van problemen . Die leen ik NIKS.
  • andy de wolf

    6 jaar geleden
    Als je al iemand kan spreken. Ik ben zelf op zoek naar een kleine lening voor een eigen zaak op te starten. Bellen voor afspraak, en dan krijg je te horen dat dit enkel telefonisch of via videochat kan. Wat is er fout met een persoonlijk gesprek?
  • Peter Janssens

    6 jaar geleden
    Nergens, als ge het niet kunt betalen hebt ge het niet nodig (behalve misschien een huis).