De Lippenslaan in Knokke-Heist stond korte tijd blank. Een bewoonster deelde een filmpje op Facebook. Foto rechts:  de brandweer spuit straten schoon in Maarkedal (Vlaamse Ardennen).
Volledig scherm
De Lippenslaan in Knokke-Heist stond korte tijd blank. Een bewoonster deelde een filmpje op Facebook. Foto rechts: de brandweer spuit straten schoon in Maarkedal (Vlaamse Ardennen). © Lieve Temmerman - Ronny De Coster

VIDEO: Hevig onweer zorgt voor wateroverlast in Oost- en West-Vlaanderen, noodnummer 1722 tot morgenmiddag actief

Hevige onweersbuien hebben vanochtend voor wateroverlast gezorgd op verschillende plaatsen in Oost- en West-Vlaanderen. Onder meer in Knokke-Heist stonden verschillende straten, waaronder de bekende Lippenslaan, even blank. In Izegem sloeg dan weer de bliksem in. Het KMI laat inmiddels weten dat het noodnummer 1722 (voor niet-dringende brandweerinterventies) tot minstens morgenmiddag actief blijft.

26 reacties

  • Frederik Janssens

    6 jaar geleden
    Is ook niet moeilijk al dat onweer, de temperaturen zijn abnormaal hoog ook.
  • linda renneboog

    6 jaar geleden
    en wij maar uit drogen bij ons niks we smeken om een beetje regen
  • Karel Van Campenhout

    6 jaar geleden
    Is diene burgemeester niet meegespoeld.
  • Wim Labuche

    6 jaar geleden
    nog meer bomen kappen
  • danny buyse

    6 jaar geleden
    In Gavere wateroverlast? Dat zal dan alleen maar een paar ondergelopen kelders zijn. Deze ochtend heb ik er in gestaan en het was niet meer dan een stevige regenbui met en paar bliksems en donders. Woon al meer dan 10 jaar in Gavere en het heeft er al veel harder geregend dan deze morgen.