iStock
Volledig scherm
© iStock

Trump wil Mercedes, BMW en Audi weren: "Ik wil ze niet meer zien in de straten van New York"

BuitenlandDe Amerikaanse president Donald Trump heeft bij het bezoek van de Franse president Emmanuel Macron in april hard uitgehaald naar Duitse autobouwers en in het bijzonder Daimler, moederbedrijf van Mercedes-Benz. Volgens bronnen onder Amerikaanse en Europese diplomaten wil Trump de deur voor Daimler, BMW en Audi op de Amerikaanse markt dichtgooien.

75 reacties

  • piet devlieger

    6 jaar geleden
    Je kan de mensen (die het kunnen betalen) echt niet verhinderen om het beste te kopen dat ze voor hun geld kunnen krijgen. Zelfs met meer taksen zullen er nog kopers zijn en hoe duurder hoe prestigieuzer ze hun auto bekijken.
  • rudy beernaert

    6 jaar geleden
    Ik heb 20 jaar mercedes gereden, mijn laatste 2 niets dan ellende ,ik rijd nu met kia mijn 2e al nog nooit miserie gehad.
  • David Wolput

    6 jaar geleden
    Beste Karel Kool, zowel Bmw als Mercedes hebben assemblagefabrieken in de usa en dit reeds langer dan 15 jaar. Enkel Fraudi gaat zijn nieuwe fabriek in Mexico zettten i.p.v. in de usa en dat is bij trump natuurlijk niet goed overgekomen.
  • raymond van der craen

    6 jaar geleden
    Wij willen ook geen F-35 vliegertjes.
  • jaak wittouck

    6 jaar geleden
    Trump doet het goed ,hij zal die Duitse bedrijven dwingen de auto's te assembleren in de states en niet meer in te voeren. Zorgt voor meer werkgelegenheid in eigen land .