BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Geens na kritiek van Open Vld: "Dat had ik niet verdiend"

Minister van Justitie Koen Geens (CD&V) stapt niet op uit de federale regering. Dat heeft hij deze namiddag gezegd tijdens het vragenuurtje in de Kamer. Geens staat in het oog van de storm na de aanslag in Luik, maar vindt niet dat hij grote fouten heeft gemaakt. Vlaams Belang had om het ontslag van Geens gevraagd, maar daar gaat de minister niet op in. Dat ook Open Vld kritiek op hem leverde, vindt Geens jammer: "Die kritiek had ik niet verdiend", zegt hij daar over in Terzake.

769 reacties

  • eric debanne

    6 jaar geleden
    Waardeloos minister Geens ! Hij zou zich moeten schamen Zelfs de eer niet om zijn ontslag te nemen ! Heeft bloed aan zijn handen net als die rechter !
  • j hm

    6 jaar geleden
    Hij kan nog altijd aalmoezenier worden van het europees parlement! Daar zitten allemaal uitgerangeerde politici om in hun nadagen nog vlug wat flink te graaien..
  • wesley netnem

    6 jaar geleden
    Justitie is al meer dan 30j één grote puinhoop , met dank aan alle Politieke partijen die alles beknotten en tegenwerken ! Criminelen moet je gewoon keihard aanpakken en als het moeten velen voor de rest van hun leven opsluiten al moeten ze daar 10 nieuwe gevangenissen voor bij bouwen !
  • Luciano van As

    6 jaar geleden
    Geens treedt af aub, ik ben je onzin en uitstellen van alles zodanig beu, dat ik tegenwoordig begin te zappen als je kop op het scherm verschijnt !!
  • sandra baart

    6 jaar geleden
    En alles blijft zoals het is.....tot het eens te laat zal zijn!!!!